Zakaj

potrebujemo tvojo pomoč

Kampanja prvih čevljev se je uspešno zaključila. V dobrih treh tednih smo prodali več kot 150 parov, s katerimi smo zagnali našo proizvodnjo, za ta projekt zaposlili 4 ljudi, plačali najemnino in pokrili vse ostale stroške, ki jih na mesečnem nivoju ni bilo malo. Trenutno smo se znašli pred dejstvom, da s trenutnimi prihodki, nismo mogli kupiti strojev iz stečajne mase, torej tudi v prostorih nekdanje tovarne Peko brez strojev nimamo kaj iskati. Prav tako sami ne moremo zagotoviti nadaljnjega razvoja novih modelov čevljev.

Na vse pretege se s Samom od samega začetka trudiva, da bi našla investitorje, pa žal večina njih ne verjame v nas, tisti ki pa že verjamejo, pa bi proizvodnjo selili na trge s cenejšo delovno silo, uporabljali cenejše materiale, vse z namenom čim manjših stroškov ter višjih dobičkov. Ker investitorjev nisva našla, se obračam na vas, ki ste v tem trenutku naše edino upanje.

Prosim vas, iz vsega srca, da nam pomagate pri pridobivanju sredstev za razvoj novih modelov in ohranitev čevljarske tradicije.

Vsem, ki nas podpirate, smo neizmerno hvaležni.

Hvala iz srca,

Alja