Zakaj

potrebujemo tvojo pomoč

Kampanja prvih čevljev se je uspešno zaključila. V dobrih treh tednih smo prodali več kot 150 parov, s katerimi smo zagnali našo proizvodnjo, zaposlili 4 ljudi, plačali najemnino in pokrili vse ostale stroške, ki jih na mesečnem nivoju ni malo. Trenutno smo se znašli pred dejstvom, da s trenutnimi prihodki, ne moremo zagotoviti nadaljnjega razvoja novih modelov čevljev, ter kupiti strojev iz stečajne mase, ki so sedaj že naprodaj. Če strojev ne kupimo, nam jih bodo odpeljali pred nosom, naša zgodba pa splavala po vodi.

Na vse pretege se s Samom od samega začetka trudiva, da bi našla investitorje, pa žal večina njih ne verjame v nas, tisti ki pa že verjamejo, pa bi proizvodnjo selili v Bosno, uporabljali cenejše materiale, vse z namenom čim višjih dobičkov. Ker investitorjev nisva našla, se obračam na vas, ki ste v tem trenutki naše edino upanje.

Prosim vas, iz vsega srca, v imenu celotne ekipe, da nam pomagate pri pridobivanju sredstev za razvoj novih modelov in nakupu strojev, kajti samo na ta način nam lahko uspe. Brez vaše pomoči nam ne bo uspelo.

Vsem, ki ste nas v tej drugi fazi že podprli, smo vam neizmerno hvaležni.

Hvala iz srca,

Alja, Špela, Ljudmila, Vanja, Samo in Marjan